beachclub lemmer het-bruidspaar-lacht-tijdens-de-trouwceremonie-bij-beachclub-lemmer_orig

Beachclub Lemmer trouwen; we hadden ons geen mooiere, persoonlijkere, liefdevollere ceremonie kunnen voorstellen!

​Wij hadden ons geen mooiere, persoonlijkere en liefdevollere ceremonie kunnen voorstellen bij Beachclub Lemmer! Het was in 1 woord: Overweldigend! 

Ceremonie was overweldigend!

Wij zijn jou dankbaar dat wij onze ceremonie op deze manier mochten beleven. De manier waarop jij alles hebt verwoord was geweldig! De perfecte locatie aan het strand van Beachclub Lemmer, de prachtige zon, warme temperatuur, de juiste personen om ons heen en een fantastische trouwambtenaar…, maakt het in een woord OVERWELDIGEND!

Jij bent echt een topper! Echt geschikt voor dit werk als trouwambtenaar! Je hebt alles goed voor elkaar, wij zouden bijna zeggen perfect….


Foto’s: Foto Nantko

Eigenlijk was alles mooi!

Het mooiste moment voor ons van de ceremonie? Dat is lastig kiezen, want dat zijn er namelijk wel meer dan 1. De aan/binnenkomst met onze ouders en kinderen. Maar ook het stukje over het gemis van mijn moeder, de manier waarop je het verwoordde vond ik heel mooi. Ook het moment van uitspreken van de ‘geloftes’ en het aansluitend tekenen van de akte. Jan zegt: de tút.. Nou ja, eigenlijk alles, alles was mooi!

Eigen trouwambtenaar kiezen

Wij kozen jouw als trouwambtenaar & ceremoniespreker omdat jouw website er professioneel, duidelijk, mooi en stijlvol uitziet. Dit sprak ons als eerste aan. Dan ga je vol nieuwsgierigheid de website uitgebreid bekijken. Al vrij snel voelde het goed…

Ondanks dat we nog lang niet alles hadden bekeken. Jouw openheid, toegankelijke persoonlijkheid en passie voor jouw vak als trouwambtenaar & ceremoniespreker weet je heel goed over te brengen vanaf de website naar de ‘huiskamer’.

Ook over jouw werkwijze zeggen wij, niks meer aan doen! Het is prima zo! Duidelijke en snelle communicatie! Alles goed omschreven en aangegeven wat de bedoeling is.

Je onderscheidt je, volgens ons , op deze manier van vele andere trouwambtenaren en ceremoniesprekers. Aanvullend hierop; wat ik heel mooi en origineel vond en mij is bijgebleven dat je jouw stem laat horen, zodat mensen weten hoe jij als trouwambtenaar klinkt tijdens hun ceremonie.