Zelfstandig trouwambtenaar Friesland

Zelfstandig trouwambtenaar Friesland

Voor het mooiste begin van jullie trouwdag op jullie trouwlocatie in Friesland!

Trouwen in Friesland

Gaan jullie trouwen in Friesland? Wisten jullie dat jullie dan ook kunnen kiezen voor een ‘eigen trouwambtenaar’ ook wel zelfstandig trouwambtenaar genaamd? Deze optie heeft vele voordelen als jullie trouwen in Friesland. Kort samengevat komt het er op neer dat jullie dan alle vrijheid hebben om zelf te bepalen, waar, wanneer en hoe jullie willen trouwen bij jullie trouwlocatie in Friesland.

Geniet van een een prachtige trouwceremonie!

Meld je aan voor de gratis e-mail updates en ontvang:

> Super originele ideeën
> Onmisbare tips
> Top deals

Zelfstandig trouwambtenaar Friesland, ceremoniespreker Friesland & babs Friesland voor origineel trouwen, Esther Aalberts-Kalma

Zelfstandig trouwambtenaar Friesland & babs Friesland voor origineel trouwen

Mijn naam is Esther Aalberts-Kalma. Ik ben sinds 2014 beëdigd door de Rechtbank Noord-Nederland en benoemd als trouwambtenaar voor de gemeente Waadhoeke.

Naast de huwelijken die ik als babs namens de gemeente Waadhoeke in Friesland voltrek, werk ik daarnaast als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker zodat ik bruidsparen overal kan trouwen in Friesland.

Bij mij zijn jullie aan het juiste adres voor en prachtige, persoonlijke en originele ceremonie met humor en finesse zodat jullie ontspannen kunnen genieten van het mooiste moment van jullie trouwdag in Friesland.

Wat mij betreft de mooiste provincie om te trouwen. Daarin ben ik natuurlijk bevooroordeeld omdat ik al ruim 20 jaar met heel veel plezier in Friesland woon en werk. Dit komt omdat ik heel erg thuis voel tussen nuchtere mensen die doen wat ze beloven. Ik heb dan ook het geluk dat ik vaak te gast mag zijn op de mooiste trouwlocaties die Friesland rijk is. Al vele bruidsparen die trouwden in Friesland kozen dan ook voor zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker Trouw met Liefde.

Ik bied jullie weken voor jullie trouwdag volledige zekerheid dat de ceremonie perfect bij jullie past en zorgt dat de voorbereiding jullie weinig tijd kost. En dat is helemaal handig als jullie niet in Friesland wonen, maar er wel gaan trouwen!

Ook kan ik een trouwceremonie in het Nederlands/Engels of helemaal in het Engels voor jullie verzorgen. Iets wat niet bij iedere gemeente in Friesland mogelijk is, maar wel een must als jullie internationale gasten verwachten.

Deze bruidsparen kozen mij als zelfstandig trouwambtenaar voor hun bruiloft in Friesland. Waarom ze mij als babs / trouwambtenaar op locatie in Friesland kozen en hoe ze dit hebben ervaren kunnen jullie lezen in de reviews.

Trouwen in Friesland reviews

Zelfstandig trouwambtenaar Friesland voordelen

Als babs / trouwambtenaar op locatie in Friesland bied ik jullie weken voor jullie trouwdag de zekerheid dat de trouwceremonie perfect bij jullie past en zorg ik ervoor dat de voorbereiding jullie weinig tijd kost! Maar er zijn nog meer voordelen om voor Trouw met Liefde te kiezen!

Persoonlijk trouwboekje maken

Bij een ceremonie door Trouw met Liefde ontvangen jullie als aandenken een persoonlijk trouwboekje met daarin de speech. Door dit persoonlijk boekje hebben jullie naast de trouwfoto’s ook een tastbare herinnering aan de ceremonie; jullie vows boekje en blijvende herinnering aan jullie trouwdag! Het trouwboekje is daarnaast een waardevol document voor generaties na jullie, zodat ook zij kunnen genieten van jullie liefdesverhaal.

Persoonlijk trouwboekje/ vows boekje als blijvend huwelijkscadeau

Uniek aandenken

Mooiste beleving ceremonie in Noord-Nederland

Mooiste beleving

Mooiste beleving ceremonie bruiloft locatie

Als ervaren zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker ken ik de mogelijkheden & regelgeving van trouwlocaties in Friesland en kan ik de jullie de
de mooiste beleving van jullie ceremonie op jullie bruiloft locatie bieden!

Volledige controle invulling ceremonie bruiloft

Een trouwceremonie kun je maar één keer goed doen…. Niks is dan ook zo erg dat de sfeer of de woorden helemaal niet zijn wat jullie voor ogen hebben. Bij zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker Trouw met Liefde hoeven jullie hier niet bang voor te zijn. Door mijn werkwijze hebben jullie volledige controle over de invulling van de ceremonie en weten jullie zeker dat jullie en jullie dierbaren er ontspannen van zullen genieten.

Volledige controle invulling ceremonie bruiloft

Volledige controle

Perfecte trouwceremonie repetitie tool bij zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker Trouw met Liefde

Perfect & organisch

Perfecte trouwceremonie

Op je trouwdag wil je dat alles op rolletjes loopt en de dag een prachtige ontspannen flow heeft. Zeker als het om het belangrijkste moment van de trouwdag; de ceremonie gaat. Bij Trouw met Liefde ontvangen jullie een aantal weken voor jullie trouwdag alle details in een handige tool zodat jullie
trouwdag perfect en organisch verloopt!

Voorbereiding ceremonie bruiloft

Zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker Esther Aalberts-Kalma heeft een vlotte, heldere en professionele werkwijze waarin gemak centraal staat. Hierdoor weten jullie zeker dat de ceremonie perfect bij jullie past, maar de voorbereiding jullie weinig tijd kost.

Voorbereiding ceremonie bruiloft

Weinig tijd & gemak

Direct offerte per e-mail

Bij zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker Trouw met Liefde ontvangen jullie binnen 2 werkdagen een offerte op maat.

Binnen 2 werkdagen ontvangen jullie per e-mail een offerte op maat

Origineel & persoonlijk

Bij zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker Trouw met Liefde zijn jullie verzekerd van een persoonlijke en originele trouwceremonie met humor en finesse die perfect bij jullie past.

Geniet van een originele en persoonlijke trouwceremonie die perfect bij jullie past

Mooiste trouwdag advies

Persoonlijk advies om het mooiste en meeste uit jullie trouwdag te halen door zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker Esther Aalberts van Trouw met Liefde

Persoonlijk advies om het mooiste & meeste uit jullie trouwdag te halen

Een prachtige trouwceremonie?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Jullie ontvangen direct meer informatie en een overzicht van de kosten.