Trouwlocaties

Trouwen in stijl op Landgoed Epemastate; een prachtige trouwlocatie in Friesland

Trouwen-landgoed-Epema

Zijn jullie voor jullie trouwdag op zoek naar locatie met een intieme en chique sfeer? Dan zou Landgoed Epemastate in Ysbrechtum de perfecte trouwlocatie voor jullie kunnen zijn. Ook Jan Willem en Margriet kozen voor Epemastate waar ik ze mocht trouwen.

Landgoed Epemastate is een state, een voormalig landhuis in Friesland, en heeft de uitstraling van een kasteel.


​Met zijn lange oprijlaan en prachtige parktuin is het een trouwlocatie met allure en klasse. Een trouwlocatie die jullie bovendien de gehele dag exclusief tot jullie beschikking hebben.

Trouwlocatie landgoed Friesland

Binnenlocatie trouwen Landgoed Epemastate

Voor een trouwerij binnen is Landgoed Epemastate geschikt voor een gezelschap tot 50 personen. In De Rode Salon kunnen jullie elkaar het jawoord geven om vervolgens met jullie dierbaren op de galerij feestelijk te toosten en aansluitend te genieten van luxe amuses en een uitgebreid huwelijksdiner.

Buitenlocatietrouwen Landgoed Epemastate


Buiten kan er getrouwd worden in of naast het prieel onder een grote kastanjeboom met prachtig uitzicht op het landgoed. Willen jullie zeker weten dat jullie buiten kunnen trouwen dan biedt Landgoed Epemastate de mogelijkheid om in de parktuin een stretchtent neer te zetten zodat er een overdekte buitenlocatie ontstaat.

Trouwlocatie met overnachting

Jullie kunnen overnachten in de luxe Poortwachterssuite en de volgende dag genieten van een heerlijk ontbijt.

Jullie gasten kunnen verblijven in het nabijgelegen Van der Valk Hotel Sneek. Zij verzorgen voor jullie gasten ook het vervoer naar-en van jullie bruiloft op Landgoed Epemastate.

Trouwmogelijkheden Landgoed Epemastate

Landgoed Epema is een officiële trouwlocatie van de gemeente Súdwest-Fryslân. Jullie kunnen hier wettelijk trouwen op maandag tot en met zaterdag tot 19.30 uur. Na 19.30 uur en op zon- en officiële feestdagen is er de mogelijkheid om ceremonieel te trouwen.

Landgoed Epemastate in het kort

Ligging: centrale ligging in Friesland, historische locatie, imposante parktuin, privacy
Parkeren: gratis
Stijl: klassiek, chique, landelijk, intiem
Evenementenuitrusting: prieeltje, tent(en), meubilering, geluidsinstallatie
Overnachtingsmogelijkheden: ja

Willen jullie trouwen op Landgoed Epemastate? Dan help ik jullie graag met de trouwceremonie. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een gratis advies!

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!