Trouwlocaties

Trouwen in luxe bij Landgoed Lauswolt; trouwweekend in weelde in de bossen van Beetsterzwaag

trouwen in het bos

Landgoed Lauswolt is een landgoed met grandeur en weelde midden in de bossen van Beetsterzwaag. Trouwen in het bos was hierdoor nog nooit zo aantrekkelijk…

trouwen-landgoed-lauswolt-beetsterzwaag-1

Landgoed Lauswolt staat bekend om zijn streven naar perfectie maar dan wel met Friese nuchterheid. Deze locatie past dan ook heel goed bij bruidsparen die op zoek zijn naar luxe, comfort en exclusiviteit. 
 
Ook op culinair vlak heeft Landgoed Lauwswolt topkwaliteit te bieden. Het restaurant van het landgoed, De Heeren van Harinxma, heeft een Michelinster. Dit maakt Landgoed Lauwswolt een trouwlocatie die zeker in de smaak zal vallen bij Bourgondiërs.

Binnen trouwen Landgoed Lauswolt

Landgoed Lauswolt beschikt binnen over diverse ruimtes voor jullie ceremonie. De ruimte kan worden aangepast aan de grootte van jullie gezelschap waardoor jullie altijd verzekerd zijn van een intieme sfeer. Vervolgens kunnen jullie geheel in stijl toosten en genieten van culinaire geneugten bereidt door het sterrenrestaurant van Landgoed Lauswolt, De Heeren van Harinxma.

Buiten trouwen Landgoed Lauswolt

Op het landgoed kunnen jullie kiezen voor diverse buitenlocaties. Na de plechtigheid kunnen jullie vervolgens binnen of buiten met jullie dierbaren het glas heffen om te toosten. 

​​Voor het bruidspaar is er een exclusieve bruidssuite in het Koetshuis dat naast het hotel is gelegen. Saillant detail is dat in het Koetshuis in 2007 de besprekingen plaatsvonden voor de kabinetsformatie.

Trouwmogelijkheden Landgoed Lauswolt


Landgoed Lauswolt is een officiële trouwlocatie van de gemeente Opsterland. Jullie kunnen hier wettelijk trouwen op maandag tot en met zaterdag tot 20.00 uur. Na 20.00 uur en op zon- en officiële feestdagen is er de mogelijkheid om ceremonieel te trouwen. 

Ligging: landelijk gelegen, privacy, bos,  40 km van Groningen,
45 km van Leeuwarden, 140 km van Amsterdam
Parkeren: gratis 
Stijl: klassiek, chique, landelijk, luxe, comfort
Evenementenuitrusting: prieeltje, tent(en), meubilering, geluidsinstallatie
Overnachtingsmogelijkheden: ja ​
Overig: Wellness, golfbaan, sterrenrestaurant

Zelfstandig trouwambtenaar Landgoed Lauswolt

Ik ben graag te gast bij Landgoed Lauswolt. Niet alleen ken ik de mogelijkheden van deze locatie, maar ook ben ik bekend met de procedures en regelgeving van trouwen in de gemeente Opsterland, zodat ik jullie als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker de mooiste beleving van jullie trouwceremonie bij Landgoed Lauwsolt kan bieden.

Zo mocht ik eerder de trouwceremonie van Marc en Angélique verzorgen. Al vele bruidsparen kozen voor Trouw met Liefde. Waarom ze dit deden en hoe ze de trouwceremonie hebben ervaren kunnen jullie lezen in de reviews.

Willen jullie ook een prachtige en persoonlijke trouwceremonie met humor en finesse bij Landgoed Lauwsolt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte met meer informatie aan. ​​