Getrouwd

Jubileum huwelijk? Luid het in met een prachtige ceremonie!

jubileum huwelijk

Of het nu gaat om jullie 40 jarig huwelijk, 25 jarig huwelijks jubileum, 10 jarig huwelijk of 5 jarig huwelijk. Meer dan genoeg reden om de liefde te vieren!

En dat kun je perfect doen door jullie liefdesverhaal, jullie kinderen en de mensen die voor jullie belangrijk zijn terug te laten komen in een prachtige ceremonie om even stil te staan bij het leven, voordat jullie je huwelijksjubileum vieren.

Laat dit bijzondere moment niet geruisloos aan jullie voorbij gaan met enkel een etentje of feest met jullie dierbaren, maar blik terug en kijk vooruit naar alle moois dat er is.

Hoe kun je een jubileum trouwdag vieren?

Dit kan natuurlijk door elkaar opnieuw het jawoord te geven, maar dat is zeker geen vereiste. Want ook kunnen jullie ervoor kiezen het geloften hernieuwen te laten voor wat het is, en puur genieten van een prachtige ceremonie samen met jullie dierbaren. Een mooier en waardevoller trouwdag jubileumcadeau is er als cadeau jubileum huwelijk niet te vinden!

Leve de Liefde ceremonie bij jubileum huwelijk

Voor de wet mag je maar een keer trouwen, maar jullie trouwbeloftes vernieuwen mag altijd. Na zoveel jaar samen is het extra bijzonder om in het bijzijn van jullie familie en vrienden stil te staan bij jullie liefde en toewijding.

Bij een jubileum huwelijk past een Leve de Liefde ceremonie perfect ongeacht of jullie 40 jaar getrouwd, 30 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 12 5 jaar getrouwd, 10 jaar getrouwd of 1 jaar getrouwd zijn! Een Leve de Liefde ceremonie kan ik helemaal op de wensen van jullie jubileum afstemmen.

Jubileum huwelijk vieren met een Leve de Liefde ceremonie?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

jubileum huwelijk

Wat kunnen jullie verwachten bij een Leve de Liefde ceremonie?

Bij een Leve de Liefde ceremonie ( vanaf € 2387,-) heb ik niet alleen contact met jullie maar ook met 4 dierbaren die jullie zelf kiezen. Ik stel hen vragen over jullie als persoon en jullie liefde. Op deze manier krijgen jullie een 360° trouwceremonie waarin ik naast jullie liefdesverhaal, de band met jullie getuigen ook mooie woorden, ontroerende herinneringen en grappige momenten van deze 4 dierbaren laat terugkomen.

Alle mooie woorden die gesproken worden over jullie en de band die jullie hebben met jullie getuigen ontvangen jullie na afloop van de plechtigheid als aandenken in een persoonlijk trouwboekje. In dit boekje staat niet alleen de toespraak, maar ook alle verhalen die jullie dierbaren aan mij hebben toevertrouwd. 

Ook bij Leve in Liefde hebben jullie de keuze of jullie online (Skype), of face-to-face met mij bij Restaurant Wannee in Leeuwarden willen afspreken om de ceremonie voor te bereiden. 

persoonlijk trouwboekje
Trouwboekje met daarin jullie verhaal

Gratis afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over hoe jullie je jubileum huwelijk kunnen vieren? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en maak een gratis afspraak voor een telefonisch advies!