Trouwlocaties

De magie van de winter wedding…

winter wedding pollepleats

Veel mensen dromen van een zonovergoten bruiloft aan het water…  In ons koude kikkerlandje is het altijd nog maar de vraag of dát gaat lukken. Veel bruidsparen ervaren in de aanloop naar het huwelijk veel stress vanwege het weerbericht: trouwen doe je immers maar één keer en je wilt dat alle activiteiten die buiten gepland staan geweldig worden! Omdat bruidsparen soms persé hun JA-woord in de open lucht willen geven of de geboekte boottour niet meer af willen zeggen, kan het voor de gasten wel eens een frisse dag worden….

Trouw je in de winter, dan zijn je bruiloftsplannen gewoon weersonafhankelijk. Je hoeft geen rekening te houden met verschillende scenario’s. In de winter maak je je niet druk over back-up plannen. En komt de zon wel tevoorschijn? Dan is dat alleen maar mooi meegenomen!

winter wedding pollepleatsDe winter is een prachtig seizoen om te trouwen. En niet alleen vanwege de stabiele weersverwachting. Het is ook origineel, bijzonder sfeervol en vaak ook op budgettair vlak interessant. In het winterse seizoen kun je vaak gebruik maken van mooie kortingen bij locaties, fotografen en cateraars.

Zo kun je bij trouw- & feestlocatie de Pollepleats in Zuidwest Friesland kiezen voor een sfeervol Winter Wedding Weekend tegen een speciaal winters tarief. Jullie brengen dan een heel weekend met je naaste familie en beste vrienden door op een afgelegen boerderij. De locatie is voorzien van een warme styling; bij de haard liggen warme dekens om onder te kruipen, kaarsen en fakkels zorgen voor sfeervolle verlichting en de houten bankjes zijn voorzien van zachte schapenvachten…  Bovendien kun je dit weekend heerlijk ontspannen in de wellness aan het meer; laat die kou maar komen!

Zie je het al voor je? Foto’s maken bij het besneeuwde meer? Misschien zelfs een rondje op schaatsen! Een intieme toost bij de haard? Fakkels langs de oprijlaan? Dineren tussen vele kaarsen? Wij kunnen het je warm aanbevelen! Voor meer informatie over deze magische Winter Wedding kun je een kijkje nemen op de website van De Pollepleats.