Trouwlocaties

Bruiloft Paalkoepel; trouwen aan het water op het mooiste plekje van Haren

trouwen paalkoepel

De aanblik van toptrouwlocatie de Paalkoepel in Haren roept direct een warm en romantisch beeld op. Het stijlvolle wit houten theehuis gelegen aan het Paterswoldsemeer in Groningen, doet mij zelfs een beetje denken aan Sandhamm; het Zweedse eiland dat deel uitmaakt van de archipel van Stockholm. Met het directe ligging aan Paterswoldsemeer en zicht op de skyline van Groningen is de vergelijking dan ook snel gemaakt.

Bron: De Paakoepel

Trouwlocatie aan het water; de Paalkoepel

De Paalkoepel is dan ook de perfecte trouwlocatie aan het water. Met het terras aan het Paterswoldsemeer is het mogelijk om de trouwceremonie spectaculair te beginnen door als bruidspaar per boot jullie opwachting te maken terwijl jullie gasten jullie verwelkomen vanaf het terras. Omdat het terras van de Paalkoepel de gehele dag zon heeft is het dan ook al gauw mogelijk om buiten te trouwen en de ceremonie aan het water te laten plaatsvinden. Dit levert door de sfeervolle setting natuurlijk fantastische trouwfoto’s op.

De Paalkoepel is een locatie waar jullie wensen centraal staan en hand in hand gaan met persoonlijke service en finesse. Trouwen bij de Paalkoepel betekent dan ook dat jullie bruiloft in goede handen is en tot in de puntjes wordt verzorgd. Het fijne aan de Paalkoepel is ook dat jullie je bruiloft in alle privacy met jullie gasten kunnen vieren omdat het op jullie trouwdag exclusief voor jullie en jullie gasten beschikbaar is.

Feest bij de Paalkoepel

De locatie is knus en intiem maar groot genoeg om met maximaal 175 personen de gehele dag aangenaam te verpozen en te genieten op of rondom het water. Dat kan onder andere door samen met jullie gezelschap met de boot onder het genot van een hapje en drankje een rondgang te maken over het Paterswoldsemeer voordat jullie aanschuiven voor het diner. En met dezelfde boot kunnen jullie gasten na het feest naar hun overnachtingsadres worden gebracht aan het Paterswoldsemeer.

Bron: De Paalkoepel

Overnachtingsmogelijkheden De Paalkoepel

Er zijn dan ook prachtige en charmante B&B’s te vinden maar ook kunnen jullie en jullie gasten neerstrijken in het nabijgelegen Fletcher Familiehotel in Paterswolde. Dit hotel biedt zelfs de mogelijkheid om een fiets te lenen als vervoersmiddel om van en naar de Paalkoepel (afstand 1,2 km) te gaan. Maar ook is de Paalkoepel per auto goed bereikbaar en zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden. 

Trouwmogelijkheden De Paalkoepel

De Paalkoepel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Groningen. Dit betekent dat jullie hier wettelijk kunnen trouwen van maandag tot en met zaterdag tot 20.00 uur. Na 20.00 uur en op zon-en officiële feestdagen is het mogelijk om ceremonieel te trouwen.  

Zoeken jullie een trouwambtenaar voor jullie bruiloft bij De Paalkoepel. Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Niet alleen ken ik de mogelijkheden van deze locatie, maar ook ben ik bekend met de procedures en regelgeving van trouwen in de gemeente Groningen, zodat ik jullie de mooiste beleving van jullie trouwceremonie kan bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Praktische informatie over trouwen bij de Paalkoepel in Haren 

Ligging: aan het Paterswoldsemeer, 15 autominuten van het centrum van Groningen
Parkeren: gratis 
Stijl: romantisch, idyllisch 
Evenementenuitrusting: geluidsinstallatie, meubillering, stretchtent
Overnachtingsmogelijkheden:  B&B’s in de omgeving en Fletcher Familiehotel Paterswolde
Overig: de locatie beschikt over een eigen boot (max 70 personen) om het bruidspaar en hun gasten over het Paterswoldsemeer te vervoeren.