Blijvend huwelijkscadeau? De tijdcapsule!

Eindeloos genieten van jullie trouwdag? Dat kun je doen met een tijdcapsule. Als je tijdcapsule opzoekt op Wikipedia krijg je de volgende definitie; een tijdcapsule is een capsule gevuld met voorwerpen en/of informatie, die bedoeld is om mensen in de toekomst te helpen een beeld te krijgen van een bepaalde tijdsperiode. Perfect dus om te gebruiken tijdens jullie trouwceremonie! Maak daarom een tijdcapsule op jullie trouwdag zodat jullie de herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

blijvend-huwelijkscadeau-inhoud-capsule

blijvend huwelijkscadeau; de tijdcapsule. Vul hem samen met jullie dierbaren tijdens de ceremonie en blijf ook na jullie trouwdag eindeloos genieten. De inhoud van deze tijdcapsule is 5 liter
Tijdcapsule 5 liter bij bol.com

blijvend huwelijkscadeau; de tijdcapsule. Vul hem samen met jullie dierbaren tijdens de ceremonie en blijf ook na jullie trouwdag eindeloos genieten.
De tijdcapsules zijn verkrijgbaar in verschillende formaten

Tijdcapsule in ceremonie

Op voorhand vragen jullie je gasten een klein persoonlijk voorwerp die ze aan de bruid, bruidegom of het bruidspaar doet denken mee te nemen naar de trouwceremonie. Het is fijn als mensen er een label aan doen met de naam en het waarom. Anders wordt het voor jullie over 5 jaar één groot raadsel waarom en van wie jullie bepaalde items hebben gekregen.

Zelf doen jullie een fles whisky, wijn, of iets anders om mee te proosten (voorwaarde is dat het over 5 jaar nog lekker is) in de tijdcapsule. Wat jullie er ook in doen is een verzegelde liefdesbrief aan elkaar.

Vervolgens verwoordt jullie trouwambtenaar de gedachte achter jullie tijdcapsule tijdens de trouwceremonie en zorgt ervoor dat deze wordt gevuld. Aan het einde van de plechtigheid nemen jullie de ‘goedgevulde’ tijdcapsule mee naar huis om daar 5 jaar te bewaren.

blijvend huwelijkscadeau: Rijp je eigen whisky met houtsnippers van een gebruikt whisky vat
Rijp je eigen whisky met houtsnippers van een gebruikt whisky vat

5 jaar getrouwd tijdcapsule

Na 5 jaar zijn jullie hopelijk nog net zo gelukkig als in het begin, en is dan eindelijk het moment daar om te genieten van de inhoud…

Op en top romantisch om jullie huwelijk zo te beginnen! Na 5 jaar wachten is het openen van de tijdscapsule een gebeurtenis die het vieren van jullie trouwdag extra persoonlijk en feestelijk maakt.

Natuurlijk beginnen jullie met het openen van de fles whisky of wijn. Na samen te hebben geproost, is het tijd te ontdekken welke items jullie dierbaren jullie destijds hebben gegeven. Dit roept ongetwijfeld grappige, mooie en dierbare herinneringen op aan de mensen die jullie lief hebben en jullie trouwdag.

En in het kader van; save the best for last, lezen jullie tenslotte de (liefdes)brief die jullie 5 jaar geleden aan elkaar hebben geschreven. Superleuk en romantisch om zo jullie ‘houten’ huwelijk te vieren. En als dit gebruik jullie goed bevalt, dan zorgen jullie voor een nieuwe brief en een nieuwe fles wijn en kunnen jullie het over 5 jaar nog eens dunnetjes overdoen. En zo gaan jullie natuurlijk door tot jullie ‘granieten’ huwelijk 😉 

Extra bijzondere trouwceremonie

Er zijn natuurlijk talloze uitingen om jullie trouwceremonie extra bijzonder te maken. Als zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker help ik jullie graag om er iets bijzonders van te maken, zodat jullie en jullie gasten tot in lengte van dagen met heel veel plezier aan de trouwceremonie terugdenken.

Willen jullie ook een zo’n persoonlijke start van jullie huwelijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jullie ceremonie!

Origineel huwelijkscadeau koffieliefhebbers
Geloften boekje bruiloft ceremonie

n.b. deze post bevat affiliate links