Leve de Liefde

ceremonie

Vrijblijvende offerte Leve de Liefde ceremonie

​Willen jullie weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben en wat de kosten zullen zijn voor een Leve de Liefde trouwceremonie? Vul dan onderstaand formulier in.

Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op om jullie te laten weten of ik beschikbaar ben. Als ik beschikbaar ben volgt de vrijblijvende prijsopgave met aanvullende informatie binnen twee werkdagen per e-mail.

Bij Leve de Liefde verzorg ik voor jullie een persoonlijke trouwceremonie van maximaal 60 minuten. Dit zal een ceremonieel huwelijk zijn (jullie regelen het formele gedeelte van jullie huwelijk op een eerdere dag bij jullie eigen gemeente, hebben al een geregistreerd partnerschap of zijn al eerder voor de wet getrouwd).

Leve de Liefde in het kort

Voor de Leve de Liefde ceremonie heb ik niet alleen contact met jullie maar ook met 4 dierbaren die jullie zelf kiezen. Ik stel hen vragen over jullie als persoon en jullie liefde. Op deze manier krijgen jullie een 360º graden trouwceremonie waarin ik naast jullie liefdesverhaal, de band met jullie getuigen ook mooie woorden, ontroerende herinneringen en grappige momenten van jullie dierbaren laat terugkomen. Jullie ontvangen na afloop van de ceremonie als aandenken een persoonlijk trouwboekje met daarin de speech en de verhalen van jullie dierbaren.

Ter voorbereiding op de de trouwceremonie hebben we een persoonlijk gesprek van ongeveer 2,5 uur. Jullie mogen kiezen of jullie dit gesprek online of persoonlijk in Leeuwarden willen laten plaatsvinden. ​