Luister naar Liefde

Ceremonie

Vrijblijvende offerte Luister naar Liefde trouwceremonie

​Willen jullie weten of TimeMaud en zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts-Kalma op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn en wat de kosten zullen zijn voor een Luister naar Liefde trouwceremonie? Vul dan onderstaand formulier in.

Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op om jullie te laten weten of wij beschikbaar zijn. Als wij beschikbaar zijn volgt de vrijblijvende prijsopgave met aanvullende informatie binnen twee werkdagen per e-mail.

Bij Luister naar Liefde verzorgen wij een persoonlijke trouwceremonie van maximaal 60 minuten omlijst met live muziek. Dit betreft betreft een ceremonieel huwelijk (jullie regelen het formele gedeelte van jullie huwelijk op een eerdere dag bij jullie eigen gemeente, hebben al een geregistreerd partnerschap of zijn al eerder voor de wet getrouwd).

Trouwceremonie Luister naar Liefde in het kort

Bij Luister naar Liefde kiezen jullie voor een Ja, Ik Wil, Leve de Liefde of Liefde in Letters trouwceremonie verzorgd door Trouw met Liefde omlijst met live muziek door TimeMaud.

Ter voorbereiding op de de trouwceremonie hebben we een persoonlijk gesprek van ongeveer 2,5 uur. Jullie mogen kiezen of jullie dit gesprek online (Skype) of in levende lijve bij Restaurant Wannee of Hotel van de Valk in Leeuwarden willen laten plaatsvinden. ​